Her ay 720 TL ödemek istemeyenler için Google One Lite geliyor!

Google’ın popüler bulut depolama hizmeti Google One, yakında daha uygun fiyatlı bir seçenekle kullanıcıların karşısına çıkabilir: Android kullanıcıları için geliştirilen ve şimdilik ‘Google One Lite’ olarak adlandırılan bu yeni abonelik katmanı, teknoloji dünyasını heyecanlandırdı.

Google One Lite ile artık daha ekonomik olacak

Google One için şimdi dahi birden fazla abonelik modeli bulunuyor. Buna karşın aylık olarak en ucuz alternatifiniz 5 TB depolama alanı ve 5 kişiyle paylaşma olanağı sunan Premium paket olarak göze çarpıyor. Bu paketin fiyatı da şu an 245 TL…

Buna karşın maalesef bu abonelik modelinde Google Gemini Advanced yer almıyor. Eğer yapay zeka modelini de içeren bir abonelik paketi istiyorsanız, AI Premium paketini satın almanız ve ayda 720 TL ödemeniz gerekiyor.

Google tarafından Lite olarak adlandırılan yeni abonelik modeli, Google Fotoğraflar uygulaması güncellemesinin kodları arasında keşfedildi.

Bu durum, Google One Lite’ın Google’ın fotoğraf hizmetleriyle güçlü bir bağlantısı olabileceğini düşündürüyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, kodlar arasında bulunan ipuçları, Google One Lite’ın mevcut Basic, Premium ve AI Premium planlarına kıyasla daha ekonomik bir seçenek olarak konumlandırılacağını gösteriyor.

Eğer Google, kodlar arasında keşfedilen modeli sisteme eklerse, artık ayda 245 TL ödemek yerine, Google Fotoğraflar’daki premium özellikleri kullanabileceğiniz ekonomik bir modelle birçok Google hizmetinden yararlanabileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir